Legfrissebb hírek

"A népszavazás témája megosztja a társadalmat. Polgári párt vagyunk, tiszteletben tartjuk a sokszínűséget az erkölcsi és általános emberi értékek kérdésében is. A népszavazáson való részvétel polgári kötelességünk, és úgy gondoljuk, hogy nincs jogunk tanácsot adni az embereknek, hogyan szavazzanak."

Ivan Švejna a Tibor Bastrnák

A Smer megosztja a társadalmat azzal, hogy egy kivételezett csoport részére megszüntette az egészségügyi járulékkötelezettséget, jelentették ki mai sajtótájékoztatójukon a Híd parlamenti képviselői.

Lucia Žitňanská

Lucia Žitňanskának, a Híd alelnökének 2014. november 25-ei parlamenti felszólalása a közbeszerzési törvényjavaslattal kapcsolatban. Elmondta, hogy az offshore cégekről szóló kormányjavaslat csak marketingfogás a Smer részéről, nem pedig igazi megoldás, amelyet a nyilvánosság követel.

Bugár Béla

Ma Bugár Béla az újságírók előtt prezentálta a Híd elvárásait a parlament új elnökétől

17. november/november 17.

Ma, a bársonyos forradalom 25. évfordulója alkalmából a Híd képviselői szimbolikusan gyertyát gyújtottak a Szlovák Nemzeti Felkelés terén.

Béla Bugár a Lucia Žitňanská

A Híd elnöke, Bugár Béla és alelnöke, Lucia Žitňanská az önkormányzati választások eredményeire reagáltak

Bugár Béla/Béla Bugár

Tekintsék meg a TA3 interjúját, amelyben a Híd elnöke a parlament csaknem 50 óráig tartó rendkívüli ülését értékelte, amely a kormányfő visszaléptetése miatt lett összehívva. Bugár Béla a szlovák egészségügy katasztrofális helyzetére is rámutatott és jelezte a helyzet lehetséges megoldásait.

Európai Parlament

Génmódositott termelésről döntött az EP szakbizottsága

Béla Bugár na snímke Hospodárskych novín

A Híd párt elnöke használta a kiválasztott politikusok közül a legkevesebb irracionális kifejezést- ezt mutatja a Bisnode társaság kutatása, amely a Hospodárske noviny mai kiadásában jelent meg

Bugár Béla és Balogh Csaba/Béla Bugár a Balogh Csaba

A Híd párt köszöni az együttműködést Balogh úrnak és sok sikert kíván további munkájához

Oldalak

naptár
óra
Esemény
29.11. 2014
10:00
A Híd Országos Tanácsának ülése