Legfrissebb hírek

Béla Bugár počas rozhovoru pre TASR

A Híd elnöke terjedelmes interjút adott aktuális politikai kérdésekről a TASR internetes portáljának, a Teraz.sk honlapnak. Az alábbiakban a teljes videót láthatják, amelyben Bugár Béla többek között a novemberi helyhatósági választások előtti helyzetet is értékelte.

Az együtműködés pártja

2014. május 24.

Voľby/Választások

A Focus közvélemény-kutató intézet októberi felmérése szerint a Hídra a választók 6,9 %-a szavazna.

A találkozón részt vett Antonio López-Istúriz White, az Európai Parlament legerősebb frakciójának főtitkára is

Noha a kormány a költségvetési javaslat összeállításakor a Híd legfontosabb kifogását figyelembe vette, a költségvetés továbbra is vékony jégen táncol

Vedd észre. Tégy érte. Légy része.

2014. május 4.

Európai Parlament

Zöld utat adtak az EP szakbizottságai Nagy József környezetvédelmi projektjének

A Híd párt női szervezete teljes jogú tagjává vált az Európai Néppárt női egyesületének (EPP Women), amely pénteken, október 10-én Zágrábban hivatalosan megválasztotta az IDEA szervezetet saját tagjának.

A 2013/2014-es évben a szlovákiai pártok közül a Híd pártnak volt a legkevesebb pontatlan politikai kijelentése - derül ki a Demagog.sk elemzéséből, amely a szlovákiai pártok és politikusok tényszerű kijelentését vizsgálta.

Pavol Burdiga

Rozsnyó polgármestere nyilatkozik arról, hogy városa a harmadik helyet nyerte el Szlovákia 100 legjobb önkormányzatának ranglistáján.

Voľby/Választások

A Polis Slovakia közvélemény-kutató intézet az ősszel várható önkormányzati választásokon résztvevő szlovákiai pártok sikerére kérdezett rá.

Voľby/Választások

Amennyiben most hétvégén kerülne sor a parlamenti választásokra, a Híd 9,1 százalékkal a harmadik legerőseb pártként jutna be a parlamentbe és így 18 mandátumot szerezne a Nemzeti Tanácsban. A megkérdezettek a következő kérdésre válaszoltak: „Amennyiben most hétvégén lennének a parlamenti választások, melyik szlovákiai pártra szavazna? “ A kutatást szeptember 12. és 21. között végezték 1 312 fős mintán.

Oldalak

naptár
óra
Esemény
31.10. 2014
15:00
Ünnepi est a nyugdíjasok számára - Lúcs község
05.11. 2014
16:00
Dunaszerdahelyi kampányrendezvény - Opel parkoló
05.11. 2014
16:00
Dunaszerdahelyi kampányrendezvény - Vevi vendéglő
07.11. 2014
18:00
Dunaszerdahelyi kampányrendezvény - beszélgetés a Svejk vendéglőben
07.11. 2014
19:00
Dunaszerdahelyi kampányrendezvény - találkozó a Rácsos vendéglőben - észak 2