Legfrissebb hírek

A találkozón részt vett Antonio López-Istúriz White, az Európai Parlament legerősebb frakciójának főtitkára is

Az együtműködés pártja

2014. május 24.

Noha a kormány a költségvetési javaslat összeállításakor a Híd legfontosabb kifogását figyelembe vette, a költségvetés továbbra is vékony jégen táncol

Európai Parlament

Zöld utat adtak az EP szakbizottságai Nagy József környezetvédelmi projektjének

A Híd párt női szervezete teljes jogú tagjává vált az Európai Néppárt női egyesületének (EPP Women), amely pénteken, október 10-én Zágrábban hivatalosan megválasztotta az IDEA szervezetet saját tagjának.

Vedd észre. Tégy érte. Légy része.

2014. május 4.

A 2013/2014-es évben a szlovákiai pártok közül a Híd pártnak volt a legkevesebb pontatlan politikai kijelentése - derül ki a Demagog.sk elemzéséből, amely a szlovákiai pártok és politikusok tényszerű kijelentését vizsgálta.

Pavol Burdiga

Rozsnyó polgármestere nyilatkozik arról, hogy városa a harmadik helyet nyerte el Szlovákia 100 legjobb önkormányzatának ranglistáján.

Voľby/Választások

A Polis Slovakia közvélemény-kutató intézet az ősszel várható önkormányzati választásokon résztvevő szlovákiai pártok sikerére kérdezett rá.

Voľby/Választások

Amennyiben most hétvégén kerülne sor a parlamenti választásokra, a Híd 9,1 százalékkal a harmadik legerőseb pártként jutna be a parlamentbe és így 18 mandátumot szerezne a Nemzeti Tanácsban. A megkérdezettek a következő kérdésre válaszoltak: „Amennyiben most hétvégén lennének a parlamenti választások, melyik szlovákiai pártra szavazna? “ A kutatást szeptember 12. és 21. között végezték 1 312 fős mintán.

A Fico-kormány zaklatja a nyugdíjasokat. Legalábbis bizonyos csoportjukat új stresszhelyzet elé állította egy értelmetlen kötelezettség bevezetésével a karácsonyi nyugdíjhoz való jogosultságukkal kapcsolatban, jelentette ki ma újságírók előtt Bugár Béla, a Híd elnöke.

Az Európai Uniós és Ukrajna közötti csatlakozási megállapodás mai jóváhagyása igazolta, hogy gyakorlatilag az egész szlovák politikai színtér Európában látja Ukrajna perspektíváját és az Európához csatlakozást az ukránok szabad döntéseként értékeli. "Bízom benne, hogy ez találkozik a nyilvánosság véleményével is, amely azt szeretné, ha keleti szomszédunk egy stabil, fejlődő és demokratikus ország lenne," jelentette ki szerdán ujságírók előtt a Híd nevében Bugár Béla, a párt elnöke.

Oldalak

naptár ikon
óra ikon
Esemény
07.10. 2014
Kampánybemutató Nagyudvarnokon - Kultúrház
25.10. 2014
09:00
Kampányrendezvény Békén
31.10. 2014
15:00
Ünnepi est a nyugdíjasok számára - Lúcs község
07.11. 2014
18:00
Eszmecsere az Ismerjük jogainkat c. projekten belül - Somorja
08.11. 2014
17:00
Kampánybemutató Felsővámoson - Kultúrház