Legfrissebb hírek

Simon Zsolt, a Híd alelnöke

A Híd alelnöke a párt parlamenti képviselői nevében az áfa csökkentését, valamint a befektetők adóengedményét illető szabályok változtatását javasolja.

Az együtműködés pártja

2014. május 24.

Lucia Žitňanská

Kedden Lucia Žitňanská (Híd) és Miroslav Beblavý (Sieť/Háló) parlamenti képviselők benyújtják a Nemzeti Tanács szeptemberi ülésére a nemzetbiztonsági törvény a stratégiai jelentőségű tulajdon tulajdonjogának megváltozását érintő törvényjavaslatot.

Gál Gábor

Juraj Droba, független képviselő ismételten előterjesztette azt a javaslatot a parlamentben, mely szerint a házastársak közös megegyezés alapján, közjegyző előtt válhatnának el.

Ivan Švejna

A Híd alelnöke Ivan Švejna állásfoglalása a 2015-ös költségvetési kormányjavaslatról. A Híd alelnöke Ivan Švejna szerint a jövő évi költségvetés kormányjavaslata vékony jégen táncol. „A kormány költségvetési javaslata nem a realitás talaján áll. Aligha beszélhetünk józan mérlegelés alapján összeállított tervezetről, sokkal inkább szerzőinek vágyálmairól szól.

Vedd észre. Tégy érte. Légy része.

2014. május 4.

Ivan Švejna

A Híd elutasítja a dezinformációkat a nyugdíjak védelmét szolgáló alkotmánytörvény lehetséges elfogadásával kapcsolatosan, amely stabilizálná a nyugdíjrendszert.

Voľby/Választások

Amennyiben most kerülne sor a parlamenti választásokra, a Hídra a szavazók 7,3 %-a szavazna, derül ki a Median közvélemény-kutató felméréséből, mely szerint a Híd a harmadik legerősebb ellenzéki pártként kerülne be a parlamentbe.

Simon Zsolt, a Híd alelnöke

A rég várt hulladéktörvény új kötelezettségeket vezet be a városok és falvak számára, amit a polgármesterek még csak nem is sejtettek.

František Šebej

A parlament külügyi bizottságának elnöke, František Šebej szerint Robert Fico nem tesz értékrendbeli különbséget aközött, ami az oka és ami a tartalma azoknak a szankcióknak, amellyel a világ Oroszországot sújtja a nemzetközi jog súlyos megsértése miatt.

Most-Híd

A párt hivatalos állásfoglalása a szlovák miniszterelnök kijelentései kapcsán az európai uniós tagállamok Oroszországgal szembeni szankcióinak bevezetéséről.

DUNASZERDAHELY – Immár ötödik alkalommal kerül megszervezésre a Hidacska kétnyelvű jótékonysági gyermektábor Nagy József europarlamenti képviselő kezdeményezésében Augusztusban ismét megnyitja kapuit a ProRegio PT által szervezett karitatív nyári tábor hátrányos helyzetű gyermekek számára.

Oldalak

naptár ikon
óra ikon
Esemény
16.08. 2014
20:00
Táncmultaság Békén, a Híd helyi klubjának szervezésében
18.08. 2014
10:00
A Híd Országos Elnökségének ülése
30.08. 2014
09:00
Szilasi horgászverseny
09.09. 2014
15:00
A Híd Országos Elnökségének ülése Pozsonyban