Legfrissebb hírek

Érsek Árpád, a Híd parlamenti képviselője

A Híd parlamenti képviselője szerint a Pozsony-Komárom vasútvonalon található állomások melletti parkolóhelyek kiépítése nem tűr halasztást.

Lucia Žitňanská

Lucia Žitňanská, a Híd parlamenti képviselője és Miroslav Beblavý, a Sieť parlamenti képviselője csütörtöki (2015. március 5.) sajtótájékoztatóján elutasították a Smer azon törekvését, hogy megszegjék a parlament azon határozatát, miszerint kizárják az offshore cégek és a közszféra közös üzletelését.

Sárközy Irén, a Híd egészségügyi szakértője arra utal, milyen lépéseket kell megtenni az egészségügyi ellátás minőségi javulásáért.

József Nagy/Nagy József

Az Európai Néppárt március első hetében, Brüsszelben tartotta politikai közgyűlését. Az európai politikáért felelős munkacsoport ülésén Nagy József, a HÍD EP képviselője az őshonos kisebbségek jogairól terjesztett be módosító indítványt a Néppárt őszi madridi kongresszus-dokumentumához.

Vavrek István

Vavrek István, a Híd romaügyi szakértője és Rimaszécs polgármestere nagy erőbedobással építi a helyi közösség életszínvonalát és új munkahelyeket teremt.

A Híd úgy véli, minden polgár számára természetesnek kellene lennie az ukrán polgárokkal szembeni szolidaritás, mivel ők azok, akik nap mint nap saját bőrükön tapasztalják a tartós konfliktus következményeit.

A Híd az orosz liberális ellenzék egyik legismertebb vezetőjének pénteken Moszkvában történt meggyilkolására reagál.

Az iskolaügyi minisztérium augusztusi adatai szerint a tankönyvellátás aránya az alapiskolákban az egekbe szökött és eléri a 75%-ot. Prékop Mária, a Híd oktatásügyi szakértője szerint azonban ez egyáltalán nem igaz a nemzetiségi iskolák esetében, pontosabban semmilyen adat nincs arról, hogy megközelítjük-e a 2008-as iskolareform által előrevetített arányt.

A Híd női szervezetének tagjai mai Országos Tanácsukon megválasztották új vezetőségüket és keretprogramjukat a 2015-ös évre

A Híd meggyőződése szerint el kell indítani egy jól kidolgozott, átfogó regionális programot a hátrányos helyzetű csoportok számára, nem utolsó sorban az új munkahelyek kialakítása érdekében.

Oldalak

naptár
óra
Esemény
28.03. 2015
10:00
A Híd Országos Tanácsának ülése