Hírek

Az elmúlt két hónapban a közéletben – és nem csak ott – számos jelentős változás történt. Azt, hogy ezek a változások valóban jelentősek voltak, a szociális hálókon és az online térben uralkodó erős és rendkívül emotív viták is igazolták. A napok múlásával azonban úgy tűnik, hogy a lakosság nagy része képes elfogadni és megérteni a változásokat. Nem marad tehát más hátra, mint reménykedni abban, hogy ez a változás a politikai ellenzék oldalán is bekövetkezik. Hogy véget ér a kormánypártok és azok képviselőinek végtelen sértegetése, és végre elkezdünk azzal foglalkozni, amiért bizalmat kaptunk a választóktól, és amiért bekerültünk a parlamentbe.

2016. 04. 29.

A Híd az egyetlen politikai párt, mely 2010 óta folyamatosan azonos álláspontot képvisel a kettős állampolgárság kapcsán.

2016. 04. 28.

Solymos László (Híd) a kilencedik magyar miniszter a rendszerváltás óta. Tanácsadói csapatába felvette az MKP-s Miklós Lászlót is, és azt ígéri, néhány hónapon belül megoldja a komp ügyét. Az új környezetvédelmi miniszter elsőként az Új Szónak adott nagyinterjút.

2016. 04. 25.

Rudolf Chmel az új szlovák kormányról és a szlovák-magyar kapcsolatokról

2016. 04. 25.