Bugár Béla 2018-as terveiről beszélt

A TASR hírügynökség beszámolt Bugár Béla újévi fogadalmairól. A Híd elnöke legfőbb célkitűzésének tartja, hogy a kormányprogramot továbbra is hatékonyan teljesíteni tudják, emellett szükségesnek tartja a munkanélküliség csökkentését.

„A munkanélküliség országos szinten 7%, azonban vannak olyan régiók, ahol a 20%-os munkanélküliség ellenére sem tudnak munkát biztosítani az embereknek. Megoldást kell találnunk arra, hogy ők is munkába állhassanak, ha arra van szükség, akkor az otthonuktól kicsit távolabb. Ezen kívül igyekezni fogunk csökkenteni a levonások nagyságát is. Szlovákiában ez nagyon magas, hosszú távon fékezi az ország fejlődését – mondta el Bugár.

A kormányprogram teljesítésén kívül más fogadalmakba nem igazán bocsátkozik. „Én újévi fogadalmakat már nem teszek. Ez az év egyébként is tele lesz jeles eseménnyel. Diplomaosztó ünnepség, a lányom szeptemberi esküvője, a 60. születésnapom és a 35. házassági évfordulónk a feleségemmel. Hát miféle fogadalmakra lenne szükség?"

Fogadalom helyett inkább egy kívánsága van, ami nem más, mint hogy jó egészségnek örvendjen. Bugár tavaly hátgerinc problémákkal küzdött.

 

Forrás: Bumm.sk

Megosztás: 
Címkék: