Bugár Béla: szavazzanak szívvel és ésszel!

Béla Bugár, predseda strany Most-Híd
November 15-én, kérem, Ön is szánjon 15 percet települése jövőjének befolyásolására, és adja le szavazatát azokra a jelöltekre, akik azt megérdemlik

Egy éven belül immár negyedszer dönthetünk az ország sorsáról az urnáknál. Tudom, hogy most már sok volt a kampányokból, az újabb és újabb jelöltek között szinte tájékozódni is nehéz, mégis azt gondolom, ezúttal még azoknak is érdemes elmenniük választani, akik eddig nem tették. Azok pedig, akik eddig is rendszeresen szavaztak, kérem, tartsák meg jó szokásukat. 

Az önkormányzati választások szerintem a leginkább emberközeli választások, ahol saját településünk jövőjéről dönthetünk. A kormány mellett ugyanis éppen a helyi önkormányzatok azok, amelyek meghatározó szerepet töltenek be mindennapi életünk szabályainak és körülményeinek meghatározásában. Nem mindegy tehát, hogy ki kerül a polgármesteri székbe és az sem, milyen képviselőkkel dolgozhat majd együtt.

Szeretném Önöket arra bíztatni, hogy voksoljanak szívvel és ésszel, és válasszák azokat a jelölteket, akik megbízhatóak, akik tudják, hogy miről beszélnek, és akik mögött kellő szakértelem és tapasztalat van ahhoz, hogy meg is valósítsák azt, ami elterveztek. A Híd párt elnökeként külön ajánlom az Önök figyelmébe pártunk jelöltjeit, akik több mint 400 településen a polgármesteri, csaknem 600 településen pedig képviselői pozíciókra pályáznak. Jelöltjeink mögött nem csak saját csapatuk és szakértelmük, de egyben a Híd párt által biztosított háttér is áll, ami lehetővé teszi, hogy jó minőségben, megbízhatóan végezzék munkájukat abban az esetben, ha Önök bizalmat szavaznak nekik. Kérem, tegyenek így! 

November 15-én, kérem, Ön is szánjon 15 percet települése jövőjének befolyásolására, és adja le szavazatát azokra a jelöltekre, akik azt megérdemlik. Ha Ön a Híd párt jelöltjeit választja, úgy előre is köszönöm a bizalmat, és a párt elnökeként szavamat adom arra, hogy megválasztott jelöltjeink munkáját segíteni és ellenőrizni fogom.

Bugár Béla
A Híd elnöke és parlamenti képviselője

Megosztás: