A dunaszerdahelyi Híd polgármester jelöltje: Csicsai Gábor

A Híd párt helyi klubja hétfőn titkos szavazással döntött a novemberi önkormányzati választások dunaszerdahelyi polgármester-jelöltjéről.
A tagság köréből 4 jelöltre tettek javaslatot, de végül csak kettő közül választhatott a jelölőgyűlés 39 résztvevője. Nagy József parlamenti képviselő az Európai Parlamenti választási jelöltségére hivatkozva nem fogadta el a felajánlott bizalmat és maga helyett Csicsai Gábor parlamenti képviselőtársára tett javaslatot. A választás másik két jelöltje közül Ravasz Marián a megmérettetés mellett döntött, míg Dakó Sándor ugyan elismerte, hogy régebben voltak ilyen irányú ambíciói, azonban személyes okokra hivatkozva nem kívánt polgármester jelölt lenni.
A titkos választáson a Híd dunaszerdahelyi klubja nagy többséggel Csicsai Gábor állatorvost, parlamenti képviselőt, volt egyetemi tanárt és minisztériumi államtitkárt választotta a novemberi megmérettetésre.
Nagy József a klub elnöke kijelentette: “Dunaszerdahely számára az őszi választások sorsdöntőek lesznek mert csak egy új polgármesterrel tudjuk elérni azt, hogy ne a polgár legyen a városért, hanem a város a polgárért. Csicsai Gábor rátermett, erős jelölt és elkötelezett Dunaszerdahelyi. Meg fogja nyerni a választásokat és közösen a képviselőinkkel végre igazi változásokat hozhatnak városunknak.”
A Híd a helyi választási programját Dunaszerdahely 2014 címmel májustól lépcsőzetesen fogja nyilvánosságra hozni és annak kialakításába szeretné bevonni a város lakosait is.
Forrás: most-hid.sk

Megosztás: