Érsek Árpád: Épülhet az R7-es

Elkészült az R7-es Dénesd – Egyházgelle útszakaszának építkezési engedélye. Érsek Árpád, a Híd parlamenti képviselője abban bízik, hogy minél előbb elkezdődnek az építkezések.

Érsek Árpád interpellációt intézett Ján Počiatek közlekedési miniszter felé az R7 és D4 kiépítésének kezdetével kapcsolatban. A miniszter úr válaszában elmondta, hogy a minisztérium már rendelkezik az R7-es Dénesd – Egyházgelle útszakaszának építkezési engedélyével.

„Počiatek miniszter elmondása szerint az építkezési engedély 2015. november 5-én lépett hatályba. Annál jobban bízom benne, hogy az út kiépítése bármilyen késlekedés és huzavona nélkül elkezdődik”- reagált Érsek. Az érintett dél-szlovákiai polgárok elmondása szerint az út kiépítésével kapcsolatban már nem tűrnek el semmilyen halasztást.

„Bízom abban, hogy a miniszter minden szükséges lépést megtesz ahhoz, hogy a gyorsforgalmi út kiépítése már jövőre elkezdődhessen, ugyanis ezt ígérte 2015. januárjában az érintett falvak polgármestereivel való találkozón“- tette hozzá Érsek Árpád.

 

Megosztás: