A Híd járási elnöksége ülésezett a megyei válsztásokon kialakult helyzetről

A Híd járási elnöksége Dunaszerdahelyen ülésezett a megyei válsztásokon kialakult helyzetről.
Az elnökség leszögezte, hogy a korábbi igéretéhez híven, az elerhető cél, a megyeelnöki poszt megszerzése erdekében támogatni fogja a második körbe bejutott MKP-s jelöltet a jelenlegi elnök, Mikuš úr ellenében. A térségünk,  szülőföldünk és lakóhelyünk érdeke azonnali cselekvést igényel, s ezt remélhetőleg az MKP is tudatosítja. 
Látunk lehetőseget a megyeelnöki poszt betöltésére is. Az első kör utáni  40:60%-os voksolási arány reményekre ad okot.   Az eredmenyből arra a következtetésre jutottunk, hogy a választók változást akarnak. Bízunk abban, hogy az MKP elnöke érvényesíteni tudja majd eddig szerzett diplomáciai tapsztalatait, amelynek eredményeként  sikerül egyesitenie és maga mögé állítania az összes többi jobboldali politikai erőt. Bátran, időt és energiát nem kímélve dolgozik majd a következő napokban azért, hogy sikeres legyen november 23-án. Pozsony megyében már sikerült, s az eredmény sem maradt el. Az elkövetkező órak és napok eseményei és tényei mutatják majd meg, hogy a szavakat, a fogadkozásokat milyen konkrét tettek követik.
Nagyszombat megyében a szombati választások eredményeként jelentős többségbe kerültek a jobboldali képviselők: ezen a közös platformom várjuk és elvárjuk az MKP együttműködését is.
Ennek erdekében a Híd Dunaszerdahelyi járásban fel tud ajánlani 47 billboardfelületet es 4 általunk előre lefoglalt időpontos helyszint a megye más városaiban (Nagyszombatban, Szenyicen, Galántán és Pöstyénben) az elkövetkezendő kampány céljára.   
 

Megosztás: