A Híd polgármesterjelöltjei alternatívát kínálnak Nyitra megyében is

A Híd hétvégén számos kampányrendezvényt szervezett, amelyen Bugár Béla pártelnök, valamint a párt alelnökei és parlamenti képvislői erősítették jelenlétükkel az önkormányzati választásokon induló jelölteket.

Fejlődőképesebb, élhetőbb legyen Nagysalló!

Ezt a gondolatot domborította ki Szabó András a Híd nagysallói polgármester-jelöltje és a mögé felsorakozó képviselő-jelöltek kampányfóruma, amely november 6-án a koraesti órákban majdnem teltházat teremtett a község kultúrházában. A Híd párt jelöltjeit személyes jelenlétével és felszólalásaival annak országos elnöke, Bugár Béla és alelnöke Simon Zsolt is támogatta. 

Hetényen: Zsúfolásig megtelt kultúrterem

A Híd-csapat választási programját hatalmas érdeklődéssel fogadták
Pótszékeket kellett a terembe hozni, de még így is sokan állva hallgatták végig Magyari Ferencnek, a Híd polgármester-jelöltjének és teljes számú csapatának programját. „A hetényieket nem csak, mint választókat, hanem mint tulajdonosokat szeretnénk bevonni az elkövetkező négy év községfejlesztési folyamatába!” - hangsúlyozta egyebek mellett a gyakorlati alapossággal, előzetes számításokkal, adatokkal és érvekkel alátámasztott program-ismertetésében. 

Füss: Átgondolt program, felkészült csapat, teltházas fogadtatás

November 8-án Füssön a koradélutáni órákban megtartott lakossági bemutatkozáson Bugár Béla, a Híd Polgári Párt országos elnöke és Bastrnák Tibor, Nyitra megyei elnök is részvételével, derűlátó, érdekes felszólalásával támogatta Farkas Károly polgármester-jelölt és csapata átgondoltan előkészített és a legégetőbb fejlesztési feladatokra összpontosító választási programját.

Perbete: Teltház előtt a folytatásra kérték a választók támogatását

Koša József Perbete polgármestere, a Híd párt polgármester-jelöltje az elért falufejlesztési eredmények tudatában és tapasztalt képviselő-jelöltjei nevében is a folytatás lehetőségére, a folytonosság biztosítására kérte a község választóinak bizalmát. Bastrnák Tibor, megyei elnök, parlamenti képviselő Bugár Béla pártelnök jókívánságait tolmácsolta, aki ígérete ellenére – az esti rendkívüli parlamenti ülés miatt - nem tudott személyesen részt venni a kampányrendezvényen. Az elért eredményeket kiemelve támogatóan a választók figyelmébe ajánlotta a Híd bemutatkozott polgármester- és képviselő-jelöltjeit.
 

Galéria: 
Füss
Füss
Füss
Füss
Hetény
Hetény
Hetény
Hetény
Hetény
Nagysalló
Nagysalló
Nagysalló
Nagysalló
Nagysalló
Perbete
Perbete
Perbete
Perbete
Perbete
Megosztás: