Híd: Van jövőképünk! Juttassuk el a választókhoz értékeit

Nagyszabású Híd-fórum Perbetén/ Veľkolepé fprum v Pribete
Nagyszabású Híd-fórum Perbetén.

A Híd jövőképe, értékrendjének hangsúlyozása, a déli régiók megerősítésének követelménye, vállalkozás-barát törvényi környezet megteremtése a kis- és középvállalkozók számára, a parlamenti választások előkészületei – többek közt erről is szólt a Híd által megrendezett megyei fórum, február 21-én Perbetén. Napirendre került még az  R 7-es gyorsforgalmi út, az Ipoly-hidak és a komáromi új Duna-híd megépítésének akadályai, időszerű mezőgazdasági kérdések, a szociális biztosítás 2. pillérének égető problémái, valamint további társadalmi és gazdasági kérdések megvitatása.

„Amíg a parlamenti pártok többsége most kezd hozzá programjának előkészítéséhez, addig a Híd már világos társadalom-politikai jövőképpel rendelkezik. A 2016-os parlamenti választásokra már kész programmal szólíthatja meg választóit. Ezt, a társadalom minden fontos területére kiterjedő programot kell a választásokig közkinccsé tenni, eljuttatni a választókhoz, elmagyarázni és elfogadtatni. Ha következetesen, együttes erővel tesszük ezt, akkor van esélyünk eredményesebben helytállni a választásokon, nagyobb súllyal kormánytényezővé válnunk, s a gyakorlatban megvalósítani programunkat”- hangsúlyozta egyebek mellett Bugár Béla, a Híd elnöke.

A nagy érdeklődés övezte fórumot Bastrnák Tibor, a Híd megyei elnöke vezette és a párt elnökén kívül Solymos László alelnök, valamint Vörös Péter, Csicsai Gábor és Érsek Árpád szolgáltak érdekes információkkal.

Galéria: 
Nagyszabású Híd-fórum Perbetén
Nagyszabású Híd-fórum Perbetén
Nagyszabású Híd-fórum Perbetén
Nagyszabású Híd-fórum Perbetén
Megosztás: