Hírek

Solymos László, a Híd alelnöke/ László Solymos, podpredseda strany Most-Híd

A második Fico-kormány pár napja bemutatta utolsó költségvetésének tervezetét. A 2016-2018-as hároméves költségvetési terv csak újra megerősített pár dolgot, amit eddig is tudtunk.

Érsek Árpád, a Híd parlamenti képviselője

Érsek Árpád, a Híd parlamenti képviselője szerint számos javaslat beiktatása szükséges a sporttörvény új tervezetébe, amelyek javítanák a sport fejlődésének feltételeit Szlovákiában.

Lucia Žitňanská

Lucia Žitňanská, a Híd alelnöke szerint a beterjesztett törvény nem erősíti kellően az ügyészség átláthatóságát, amely jelenleg de facto az államhatalom negyedik ága.

A július 24 – 25-én zajlott falunapok gazdag és hihetetlenül változatos műsorával minden nemzedékre gondolt a főszervező helyi önkormányzat. A Híd Polgári Párt Nagykéri Klubja is társszervezőként járult hozzá a napok osztatlan sikeréhez.

Az idei HÍDACSKA gyermektábor a környezetvédelem jegyében telt

Amennyiben most kerülne sor a parlamenti választásokra, a Hídra a szavazók 8,1%-a szavazna, derül ki a Polis közvélemény-kutató felméréséből

Lucia Zitnanska

Lucia Žitňanská, a Híd alelnöke szerint a miniszterelnök a migránsokkal kapcsolatos durva kijelentéseivel csak álcázni szeretné azt a tényt, hogy Szlovákia ideiglenesen ötszáz menekültet fogad be Ausztriából.

Lucia Žitňanská

Lucia Žitňanská, a Híd alelnöke örömmel fogadta, hogy a köztársasági elnök nem fogadta el a közbeszerzési törvény módosítását

Solymos szerint a kisebbségeknek az előítéletek nélküli pozitív légkör hiányzik.

A Híd parlamenti képviselője és a Fenntartható vidékért program felelőse ma A Vidékért Platform képviselőivel találkozott.

Oldalak