Hírek

"A medvei híd kulcsfontosságú, hiszen két olyan országot köt össze, amelyek gazdaságilag és kulturálisan is közel állnak egymáshoz" - nyilatkozta a miniszter a mai látogatásnál

A kormány tegnap Ondrejcsák Róbertet a védelmi minisztérium államtitkárává és Rigó Konrádot a kulturális minisztérium államtitkárává nevezte ki.

A Párizsi szerződés ratifikációjának felgyorsítását nevezte Sólymos László környezetvédelmi miniszter a szlovák uniós elnökség legfontosabb témájának az Európai Parlament környezetvédelmi bizottságának csütörtöki ülésén.

A sikeres próbaidőszak után Érsek Árpád közlekedési miniszter ma megnyitotta a várva várt, Párkányt és Esztergomot összekötő teherkomp járatát, amely a közúti teherforgalom számára új lehetőségeket hoz magával.

A kormány kihelyezett ülésével kapcsolatban Ipolyhidvégen Lakossági fórumra került sor, amelyen Érsek Árpád közlekedésügyi miniszter és Csicsai Gábor államtikár is részt vettek.

A „Zöldgazdaságra való átállás” címmel rendeztek nemzetközi konferenciát a környezetvédelmi minisztérium szervezésében Pozsonyban.

Oldalak