Érsek Árpád

Érsek Árpád/ Arpád Érsek

A Híd képviselője még decemberben figyelmeztetett arra, hogy a kisebbségi nyelvű közlekedési táblák részletes megjelenítése hiányzik.

Érsek Árpád/ Arpád Érsek

A Híd képviselője a parlament mai rendkívüli ülésén arra hívta fel a figyelmet, hogy a környezetvédelmi tárca a mai napig nem magyarázta el a komp működtetésére kiírt pályázat végbemenetelét.

Érsek Árpád

Érsek Árpád, a Híd parlamenti képviselője mai sajtótájékoztatóján rámutatott a környezetvédelmi tárcában történő pazarlásra, ahol különösen problémásnak tűnik a Vajkát és Keszölcést összekötő komp túlárazott működtetése az elkövetkező tizenöt évben.

Roma holokauszt emlékünnepség Dunaszerdahelyen

2015. július 31-én Dunaszerdahelyen a roma holokauszt emlékünnepségen koszorúzott Érsek Árpád és Csicsai Gábor. A dunaszerdahelyi Híd-klub nevében pedig Sárközi István klubtag kegyelettel adózott emléküknek.

Főzőverseny Sárosfán és eperjesi bográcsfesztivál

A júliusi utolsó hétvége mozgalmas volt képviselőinknek, ugyanis több helyszínre elllátogattak a dunaszerdahelyi járásban. Sárosfán főzőversennyel egybekötött zenés délutánra látogattak el, majd innét az eperjesi bográcsfesztivál vendégei voltak, Itt képviselte magát a Híd klub is, Kovács Julika klubelnök vezetésével kitűnő gulyást főztek. Eperjesről Alistáli meghívásnak tettek eleget parlamenti képviselőink,ahol szintén kellemes légkörben, nagyszerű programok kíséretében szívélyes fogadtatásban részesültek. Útjukat Albáron folytatták, ahol Falunapi ünnepség volt.

Feliratkozás Érsek Árpád csatornájára