Nagyszombat megye dunaszerdahelyi járásában nyolc jelöltet indít a Híd

A Híd dunaszerdahelyi járási elnöksége jóváhagyta a megyei választásokon induló jelöltek listáját. A dunaszerdahelyi járásban Híd a megyeelnök mellett nyolc képviselőjelöltet indít.
A párt megyeelnök-jelöltje és egyben képviselőjelöltje is Nagy József, dunaszerdahelyi parlamenti képviselő, volt környezetvédelmi miniszter, közgazdászmérnök. A képviselői posztért rajta kívül még két parlamenti képviselő indul: a dunaszerdahelyi Csicsai Gábor volt mezőgazdasági államtitkár, állatorvos és a somorjai Érsek Árpád volt közlekedésügyi államtitkár. A Híd további megyei képviselőjelöltjei: Berner Lajos, Jányok polgármestere, Vangel Ferenc dunaszerdahelyi magánvállalkozó, Gašpar Miroslav dunaszerdahelyi orvos, Fekete Tímea bősi közgazdász és Lapos Ildikó, Nagymegyer alpolgármestere. 
A Híd megyei szintű koalícióra törekedett az MKP-val, amit azonban a másik magyar párt elutasított és a megmérettetést választotta a közös listával szemben. 
A jelöltek nyilvános bemutatkozására 2013. szeptember 14-én, szombaton 19.30-kor kerül sor az R-GO koncert előtt, Dunaszerdahelyen a Vámbéry téren.
 

Megosztás: