Pártszervezetek

A HÍD alapításától kezdve az összetartozást, a közös út keresését tartja politizálása központi elemének. Nincs még egy olyan párt, amelyik a hazai politikában ezt az európai értéket ennyire szem előtt tartaná. Minden tevékenységünk, programunk, szervezeteink mögött megtalálható ez a központi gondolat. Amennyiben egyetért velünk, kapcsolódjon be a HÍD életébe, munkájába!

A IUVEN a Híd politikai párt ifjúsági szervezete. Fórumot hoz létre minden olyan 32 év alatti fiatalnak, aki érdeklődik a politika iránt és hisz a Híd céljaiban és ideológiájában. A IUVEN teret és lehetőséget biztosít azon fiataloknak, akik aktívan részt kívánnak venni a közéletben, tapasztalatokat akarnak szerezni és részt akarnak venni az ifjúsági szervezetés a Híd aktivitásaiban.
iuven.most-hid.sk

 

Az út a politikai közéletbe azonban nem könnyű, és nem is mindig egyértelmű. Az Idea egyik fő küldetése éppen az, hogy ebben segítsük tagjainkat és szimpatizánsainkat. Az Idea vezetésében olyan nők foglalnak helyet, akiknek egyszer már sikerült áttörniük a politika férfiasságán, és sikereket tudtak elérni a közéletben. Az ő tapasztalatuk segíthet abban, hogy ez másoknak is sikerüljön. Csatlakozzon hozzánk!
idea.most-hid.sk