HÍD: A belügyminisztériumnak az állami elektronikus szolgáltatások rendszerében határozott intézkedéseket kell végrehajtania, és részletes tájékoztatást kell nyújtania a szakemberek és a nagy nyilvánosság részére is

Az elektronikus szolgáltatások körül kialakult helyzetet a Híd párt komolynak és nyugtalanítónak tartja, ezért a fejleményeket nagy figyelemmel követi.

Képviselői figyelmeztetnek, hogy a probléma még az előző kormány idején keletkezett. Felelős koalíciós partnerként azonban határozott lépéseket várunk a belügyminisztériumtól, elsősorban korrekciós intézkedéseket. Azt kérjük, hogy a minisztérium további lépéseiről tájékoztassa a szakembereket, nyújtson részletes tájékoztatást a szakemberek és a nagy nyilvánosság részére. 

Gál Gábor, a Híd párt frakcióvezetője a jelenlegi helyzetet komolynak tartja. „Még ha olyan ügyről is van szó, amelynek gyökerei az előző választási időszakba nyúlnak vissza, most már bennünket is érint. Határozott intézkedéseket és korrekciót várok el, a lehető legrövidebb időn belül" – jelentette ki Gál.

Megosztás: