Nyilvános évzáró klubgyűlést tartott a párkányi Híd klub

2014. február 18.-án este 18.00 órakor a Városi Művelődési Központban tartotta évzáró klubgyűlését a párkányi Híd klub.
A klub elnöke Tuloki Attila köszöntötte az egybegyűlteket, köztük a Híd érsekújvári járási elnökét Bóna Bertalant. Majd bemutatta a párkányi klub vezetőségét, beszámolt a klub életéről a kultúra és politika terén a megalakulásától napjainkig. Ezután Bogdány Zsuzsanna pénzügyi beszámolója következett. Ezt követően a klubelnök értékelte a 2013-as évet.
A 2013-as év értékeléséhez csatlakozott Vitkó Andrea a párkányi képviselő testület Híd frakció vezetője, aki egyben a Híd országos elnökségének a tagja. Vitkó Andrea beszámolójában kiemelte a Szabadidő Központ megmentéséért tett erőfeszítéseket, a kerékpárút létrehozását, a Városi Művelődési Központ pénzügyeinek átláthatóvá tételét, a városi ingatlanok leltározását és a nyári óvoda nyitva tartásának megoldását. Lengyel Attila képviselő beszámolt az általa vezetett bizottsági munkáról. Beszámolójában kiemelte, hogy a 2013-as évben a képviselőknek sikerült megvalósítani Párkányban a kerékpárutat.
Ezután ismételten Tuloki Attila vette át a szót és a párkányi Híd klub 2014-es terveiről beszélt. Említést tett a 2014-ben tervezett klubgyűlések ütemtervéről, a klub ez évre tervezett programjáról, kulturális és politikai rendezvény terveiről, az ifjúsági szervezet létrehozásáról, majd megemlítette a 2014-ben sorra kerülő választásokat. Sejtetni engedte, hogy az őszi helyhatósági választások kapcsán már a színfalak mögött tárgyalások folynak. Bóna Bertalan felszólalásában jó kezdeményezésnek tartotta és tetszését fejezte ki a nyilvános klubgyűléssel kapcsolatban. Ecsetelte a reánk váró három választást: az elnöki, az európai parlamenti és a helyi önkormányzati választásokat. Ezek után Vitkó Andrea röviden beszámolt a női szervezet IDEA megalakulásáról és céljáról, mely a nőkről szól, a nők szerepéről a mindennapjainkban és a társadalomban. Egyben mindenkit szeretettel meghívott az IDEA gyűlésére, melyet Párkányban február 20.-án este 18.00 órai kezdettel tartanak meg a Városi Művelődési Központ kistermében.
Záróbeszédében Tuloki Attila elmondta, hogy a jövőben hagyományt kívánnak teremteni a nyilvános klubgyűlésekkel, majd megköszönte a részvételt és kötetlen eszmecserére invitálta a résztvevőket.

Megosztás: